Communicator Op Energetisch Niveau
Roberta Aiello
  • © 2024 Roberta Aiello Contact 0

Roberta Aiello

Mijn aller eerste eigen muziek



Ik wil graag mijn allereerste liedje met jullie delen. Ik vind dit heel erg spannend maar ga het toch doen.Vier maanden geleden begon ik met het spelen van de Native American Flute. Sinds ik deze fluit zag, gebeurde er iets magisch in mij, en ik kon het niet meer uit mijn hoofd krijgen.


Sinds ik de fluit heb, heb ik uren en uren gespeeld. En nu ga ik dit liedje met jullie delen. Wat ik heel erg spannend vind. Mijn allereerste liedje waarin ik probeer de fluit mijn gebroken hart te laten uiten voor alle dingen waarvan ik voel dat ze verkeerd zijn in de wereld. Ik uit me daar niet zo in in woorden omdat ik vind dat voor alles een plek is. En ik doe dit liever niet op internet. Maar ik kan dit wel in de muziek doen.

Ik heb alles zelf gemaakt. De stemmen op de achtergrond zijn mijn stemmen. De fluit die ik bespeel is mijn fluit.

Ik speel met de F# fluit, wat voor de hart chakra staat, in 432hz. Wat een helende frequentie is. In ieder geval voor mij voelt dat zo.

Dit liedje is voor moeder aarde en alle levende wezens die vergeten zijn waarom we hier zijn. En dat is in mijn ogen om lief te hebben.

Ik hoor heel erg graag wat jullie er van vinden. Maar wees niet te streng voor me. Ik doe dit pas 4 maanden, dus moet nog enorm groeien. Maar het begin is er.

Terug naar Blog…

icon-telegram.pngInstagram.pngFacebook.png